tandbergs-2

UTVIKLING OG KOMMERSIALISERING

Når ideen skal raffineres og testes

Vi bruker anerkjent ‘System Engineering’ metodikk for å utvikle produkter, og dette øker sannsynligheten for at du lykkes i ditt prosjekt. En System Engineering verktøykasse hjelper bedrifter å ta vanskelige beslutninger gjennom hele utviklingsprosessen. Bruk av System Engineering kan redusere utviklingskostnader og risiko betydelig.

Innovasjonsrådgivning

Hva om:
- vi lager dine søknader for midler til innovasjon og utvikling?
- er din faglige ressurs innen innovasjonsverktøy og metodikk?
- deltar i dine innovasjonsprosesser?
- leder/koordinerer dine innovasjonsprosjekter?

Markedsanalyse

Hvem er dine kunder? Hvilke markedssegmenter skal du satse på først? Vi kan hjelpe deg for å finne veien videre - ofte via å lage en såkalt "landscape" rapport som viser hvilke idéer som du eventuelt konkurrerer med.

Sikre eller usikre verdier

Hemmelighold, offentliggjøring og beskyttelse er tre mulige valg i forbindelse med dine immaterielle verdier. Beslutninger om når, hvor og hvilke immaterielle verdier du skal beskytte, må tas med forankringen av forretningsplanen.

Finn samarbeidspartnere

Gode og riktige samarbeidspartnere kan være essensielt for at din idé skal kunne utnytte sitt fulle potensiale. Vi kan tilby bistand og et stort nettverk.

Finansiering

Tandberg Innovation kan hjelpe deg med å formulere søknader for bevilgning fra de offentlige støtteapparater. Vi støtter deg gjerne gjennom hele prosessen fra søknadskriving til beslutning.

Vi sikrer dine rettigheter på veien videre mot ditt mål