tandbergs-2

Tandberg Innovation AS blir en del av Zacco Norway AS.


Zacco er glade for å kunngjøre at Tandberg Innovation AS blir en del av Zacco Norge fra tirsdag 15. juni 2021.

Zacco-konsernet fortsetter sin ekspansjon og det nylige oppkjøpet av Tandberg Innovation AS baner vei for videre vekst og utvikling i Norge. Vi ser frem til å ta neste skritt ved å slå oss sammen med Tandberg for å bygge oss videre opp. Som et ledende IP-konsulentselskap i Norge har Tandberg vært i forkant og utviklet nye tjenester innen innovasjonsfinansiering. Tandbergs fagmiljø innen innovasjonsfinansiering er uten sidestykke i regionen og har blant annet bistått bedrifter med å sikre kapital til forskning og/eller utvikling av noen av de mest fremtredende og spennende nye IP-rettighetene og innovasjonene i Norge. Det er denne forpliktelsen til å støtte innovasjon og fremme forskning og utvikling som direkte har bidratt til den høye tilliten de har oppnådd i løpet av deres 130 års virksomhet i det norske markedet.

Etter hvert som Tandberg blir en del av Zacco, vil deres kompetanse utfylle Zaccos videre aktiviteter i markedene i Europa, Nord-Amerika og Midtøsten. Tandbergs kunder vil fortsette å dra nytte av Zaccos 360 ° tilnærming til immateriell eiendom, inkludert identifikasjon, forvaltning og overvåking av både materielle og immaterielle eiendeler, og de vil ha tilgang til vårt splitter nye saksbehandlingssystem. De vil også få tilgang til vår unike IP-tjenestemodell, som i praksis dekker alle de IP-tjenester som etterspørres. Overgangen for Tandbergs kunder til Zacco skal være sømløs, og all kommunikasjon vil snart begynne å komme direkte fra Zacco.

De dyktige medarbeiderne i Tandberg Innovation vil bli med sine nye Zacco-kolleger til vårt toppmoderne kontor på Skøyen, Oslo. Dette gir oss muligheter til å dele ideer, kombinere vår omfattende kunnskap og utvikle et sterkt og offensivt arbeidsmiljø. Vårt kvalitetsfokus er en del av det som driver hele Zacco fremover, og nivået av profesjonalitet og dedikasjon som Tandberg har demonstrert, forsikrer oss om at de raskt vil føle seg hjemme som en del av Zacco.

Thomas Rukin, Zaccos regiondirektør for Norge og Storbritannia, sa om fusjonen: “Å jobbe med Tandberg gir Zacco muligheten til å forbedre IP-kompetansen betydelig i hele Norge. Deres omdømme i det norske markedet er svært godt, og er kjent for å tilby pålitelige og praktiske råd. Tandberg-teamets faglige integritet vil styrke Zacco. Med denne sammenslåingen ser vi lyst på fremtiden, og vi utvider vår tjenestestebredde og leveranseevne til fordel for våre kunder.”

Kjell Sommerseth, CEO i Tandberg, uttalte “Vi ser frem til å bli med i det fantastiske Zacco-teamet. Denne sammenslåingen gir oss en betydelig mulighet til å utvide servicemenyen og styrke leveransen til kundene våre. Vi gleder oss over muligheten til å bringe våre 130 pluss års erfaring til Zacco. Det har alltid vært god bedriftskulturell match mellom selskapene våre, og vi er glade for å gå sammen og utvikle oss videre.”

Zacco ønsker våre nye kolleger hjertelig velkommen. Vi gleder oss til å jobbe sammen og se hva vi kan oppnå som sammenslått selskap.

Zacco vil samarbeide med Tandberg for å gjøre overgangen så sømløs som mulig, men hvis du har spørsmål, ta kontakt med Kjell Sommerseth.


Hva vil denne sammenslåingen bety for Tandbergs kunder?

Tandberg vil kunne tilby et betydelig større utvalg av tjenester til sine kunder og hjelpe dem med å utforske nye markeder som en del av Zacco internasjonale rekkevidde. Mange tjenester vil forbli som de er, men det utvidede universet av kompetanse og erfaring vil gi en mer strømlinjeformet respons og øke presisjonen i det vi kan levere.

Du vil også ha tilgang til våre erfarne advokater som har kapasitet og evne til effektivt å administrere og støtte arbeidet med din immaterielle portefølje.


Vil vi se noen endringer i hvordan Tandberg opptrer i markedet?

I den kommende perioden vil Tandberg fortsette virksomheten som i dag, men vil snart bli integrert i Zacco. Det vil bli mer tid til å fokusere på kunder, siden Zacco allerede har begynt å innlemme noen av de operasjonelle og administrative prosessene bak kulissene.

Vi har allerede igangsatt koordinering av ressurser mellom organisasjonene våre, for å sikre tilpasning og kvalitet på håndtering av oppgaver. Det eneste Tandberg-klienter bør legge merke til er et nytt navn på toppen av all kommunikasjon.


Hvem blir de nye kontaktene?

Tandberg-kunder vil fremdeles kunne kommunisere med sin vanlige kontaktperson for alt man trenger. I løpet av de neste månedene vil vi fortsette å integrere noen Tandberg-tjenester i vårt bredere tilbud, og du kan bli introdusert for medlemmer av Zacco-teamet.