tandbergs-2

Zacco kjøper Tandberg Innovation AS.


Tandberg har drevet sin virksomhet i det skandinaviske markedet for immaterielle rettigheter (IP) siden 1886, bare 16 år færre enn Zacco, og selskapets omfattende erfaring med hele spekteret av IPR-konsulenttjenester vil utfylle Zaccos videre ekspansjon. Tandbergs verdiøkende forretningsutviklingsmodell og deres kompetanse innen IP - på tvers av flere sektorer - har vært viktig for deres vekst i hele Norge. Denne erfaringen, kombinert med deres ekspertise innen innovasjonsfinansiering og investering, har gitt dem et rykte for å tilby pålitelig rådgivning og veiledning til sine kunder. 

Tandberg vil samarbeide med Zacco for å bistå kunder gjennom deres innovasjonsprosess og gi råd om IP-strategi i de nordiske regionene. De vil dra nytte av Zaccos bredere tilstedeværelse i det europeiske IP-markedet, og Zacco vil ha tilgang til et omfattende nytt sett med tjenester og kompetanse som utfyller vårt nåværende tilbud. Tandberg vil også nyte godt av tilgang til Zaccos innovative IP-tjenestemodell, inkludert våre oversettelses-, validerings- og fornyelsesteam, og sikrer høy kvalitet og kostnadseffektive leveranser til våre kunder.

Våre 2 selskapskulturer passer svært godt sammen. Tandberg og Zaccos har fellesverdier som kvalitet, profesjonalitet, samarbeid og kunnskapsdeling til fordel for både kunder og kolleger. Ikke minst har vi en oppriktig tro på å støtte og assistere innovasjonsprosessene gjennom hele løpet hos våre kunder. Innovasjon er det som beveger verden fremover, og begge selskapene er stolte av å kunne bidra til det.

Kjell Sommerseth, Tandbergs adm. dir., uttaler: “Teamet er begeistret og glade for å slå seg sammen med Zacco. Tandberg vil nå få tilgang til en bredere tjenesteportefølje, slik at vi kan tilby en enda bedre service til våre kunder. Dette vil også forsterke vår evne til å støtte våre kunder i stadig mer komplekse forretningsmiljøer».

Thomas Rukin, Zacco’s Regiondirektør for Norge og England, la til: "Navnet Tandberg Innovation er synonymt med utvikling og beskyttelse av IP-rettigheter i hele Norge, og den vennlige rivaliseringen som har utviklet seg mellom våre selskaper har alltid gitt spennende utfordringer. Det faktum at Zacco nå vil samarbeide med Tandberg, gir en fantastisk mulighet til å utvide virksomheten vår i fellesskap. Den samlede erfaringen og kunnskapen som vi nå får, vil øke verdien av det vi kan tilby våre kunder betydelig.

Dette er definitivt en spennende tid å bli med Zacco, og Tandberg Innovation er et selskap som vi virkelig tror på. Vi gleder oss veldig til å samarbeide med våre nye kolleger; dele ideer og ekspertise, og jobbe sammen for å videreutvikle kvaliteten og tjenestene våre til fordel for våre kunder.”

Hva betyr dette for Tandbergs kunder?

 Tandberg vil kunne tilby et høyere servicenivå og utvide menyen med tjenester, og gi tilgang til bredere kompetanse og erfaring.


Vil vi se noen endringer i hvordan Tandberg driver sin virksomhet?

I den kommende perioden vil Tandberg operere som en frittstående enhet heleid av Zacco. Vi har allerede startet koordinering av ressurser mellom selskapene våre. Dette til det beste for våre kunder for å sikre kvalitet og effektivitet for alle oppdrag som kommer inn på pulten vår.

Hva betyr dette for Tandberg-virksomheten?

Vi vil få mer tid til å fokusere på klienter, da Zacco vil kunne hjelpe med noen av de operasjonelle og administrative prosessene som støtter kjernevirksomheten vår.